søndag den 21. marts 2010

Stakkels syge hund

Denne weekend er ikke helt forløbet som planlagt. Skulle ha` været til sheltie udstilling i Ørbæk, men måtte blive hjemme ved en lille syg Freddy. Han var ellers blevet soigneret til den store guldmedalje og vi havde glædet os rigtig meget til at møde alle Shenaja hundene og deres mennesker. Freddy blev natten til lørdag dårlig og kastede op gentagne gange. Han peb og var slap og ugidelig. Så vi tog kontakt til dyrlægen som gav ham en sprøjte med noget som kunne stoppe opkast og noget antibiotika. Da vi kom hen ad lørdagen ville han ikke spise og vi måtte afsted igen. Han havde ikke feber, så vi blev sendt hjem igen. Heldigvis er han her søndag frisk igen og fræk som han plejer. Så det har nok været tarmbetændelse i en svær grad. Han er også vældig tilfreds med igen at måtte være i hele haven , iden han hele fredagen var begrænset til terassen. Han var jo nyvasket og udstillingsklar og ville ikke risikere at han gav sig til at grave og blev helt snavset inden udstillingen. Er glad for han er frisk igen og er meget spændt på at høre hvordan det er gået hans søster Chica og resten af familien!!!

Var i formiddags til agility træning med Molly, men træningen begrænsede sig til et hjørne af ridehuset som næsten stod under vand pga. smeltede snemasser. Kors hvor er vejret imod os denne vinter. Men vi fik da lavet en smule. Molly tog slalomen perfekt flere gange og jeg var meget stolt af hende. Efter træning kørte vi op og kikkede på vores træningsarealer og måtte konstatere at agility banen stadig er dækket af mindst 30 cm sne. Andre steder var dog helt bare og vores redskaber må jo så bare flyttes. Så tror faktisk det lykkes at komme udendørs og træne i påsken:0))))))))

1 kommentar:

  1. Hej med jer.
    Godt at Freddy er frisk igen, - øv hvor var det trist,at I ikke kom alligevel.:( Vi havde glædet os så meget.:) Det var en super dag og vi hyggede os dejligt med Shenaja og Carson familien,- de er så søde allesammen. :)
    Chicha klarede det flot, - meen det var vist tydeligt, at vi ikke havde prøvet det før - hi hi. Så er det jo godt, at hun er så smuk og godt bygget. Det blev til et lyserødt bånd og en 3. plads. Caroline fik også en 3. plads i hund og barn klassen. ( de var 3 ! ) hi hi. Først var Chicha blev at blive kvalt i halsbåndet, - efterfølgende trak hun hovedet ud af det 2 gange... Det var svære ods. :) Nicolaj lånte søde Anja og vandt en flot 1. præmie. Vi havde en dejlig dag og Jeanette gjorde Chicha så fin, at ikke et øje var tørt.:))Håber at vi kan ses en anden gang, - vi kan jo desværre ikke d. 8. maj. Iøvrigt er det så fint at kunne følge med i Freddy og jeres liv, - du er super til at skrive. Jeg prøver at få vores op at stå.... Kh. Helle.

    SvarSlet