mandag den 7. juni 2010

Vores campingvogn:0)))


Som jeg har skrevet i en tidligere blog, har jeg til 2 dags stævner været lidt misundelig på dem som havde en campingvogn at trække sig tilbage i om aftenen. Efter vi havde været i Viby og jeg og hundene havde overnattet i bilen i 2 nætter, havde jeg seriøst hold i nakken i 14 dage efter. Så vi har kikket på nogle små vogne siden og i dag har Mads fundet den helt rigtige. Nysynet, lille og fornuftig i prisen( Man er vel fra Jylland;0)) Medfølgende fortelt og med verdens mindste toilet!!! Hold op hvor glæder jeg mig til Madsby Cup hvor jeg skal ha`min debut som camping schauffør. Håber ikke jeg skal bakke alt for meget:0/Hvorfor er der altid sådan nogle gennemsigtige gardiner i en campingvogn??? Det har jeg aldrig helt forstået!!


3 kommentarer:

 1. Stort tillykke med jeres flotte campingvogn.
  I vil helt sikkert nyde af have den :o))
  Knus Charlotte

  SvarSlet
 2. Tillykke med vognen. Ja det er en dyr sport :-)

  Gardinerne er mere gennemsigtige indefra end udefra (med mindre det er mørkt udenfor og der er lys i campingvognen, men i det tilfælde er der vel andre gardiner i vognen?)

  Men de har i mine øjne den funktion, at folk ikke kan glo lige ind i vognen - samt at de faktisk skærmer lidt for en evt. skarp sol, som kan blege betræk og træværk.

  Agility og campingvogne hører lige som sammen :-)

  SvarSlet
 3. Ja nemlig agility = campingvogn. Mads siger vi skulle ha`sådan en lille en, da der MAX kan være 2 hunde deri;0) Han har åbenbart observeret at tingene griber om sig!!!

  SvarSlet