fredag den 16. juli 2010

Freddy og Chicha


Søster og bror, Skønne Freddy og smukke Chicha 9 mdr!
Vi har haft besøg af Freddys søster Chicha og hendes familie. De var så heldige at skulle holde noget af deres sommerferie her i Nordjylland og fik den gode ide at komme og besøge os. Det er første gang jeg skulle se nogle af hans søskende siden kuldet var hvalpe, så spændingen var stor da familien endelig kom. Vi startede med en gåtur på dyrskuepladsen, for hundene kunne se hinanden lidt an, inden Chicha skulle ind på Freddys og Mollys "territorium" Ved ikke om Freddy kunne kende Chicha, men han synes i hvertfald hun var sød og rigtig spændende:0)))) De legede også rigtig godt og fik løbet en del i en lille skov ved siden af pladsen. Vi kørte bagefter hjem og fik frokost, kage og jordbær:0))) uhmmmmm de var goe`!!! Det var en varm dag og hundene var noget slatne. Det eneste kontrovers de havde var da Molly ikke kunne "fatte" at Chicha ikke gad lege mere, så hun kom lige en lille tur indenfor!!!
Er lidt ærgelig over at bo så langt væk fra både Freddys opdrætter Shenaja og resten af hans søskende. Det var bare så hyggeligt at ha`Chicha og hendes familie på besøg og vi havde nogle dejlige timer sammen med vores hunde. Man føler jo nærmest man er i familie:0))) Chicha var bare så smuk, sød og dejlig, en rigtig lille dame!!

Godt vi har nogle træer i haven, ellers var vi blevet stegt!!!


Chicha skulle lige prøve noget af Freddy og Mollys legetøj..


Det kunne Freddy ikke stå for og Helle bliver overfaldet!!!!

Chicha mener at Freddy hellere skulle lege lidt med hende i stedet for!


Smukke, dejlige søster Chicha...kom snart igen:0)
1 kommentar:

  1. Hej med jer. :o) Åhh sikke nogle dejlige billeder og især det sidste smukke portræt af Chicha som ligner en der smiler og siger " tak for en dejlig dag brormand. "
    Det var bare SÅ hyggeligt, at besøge jer og vi hyggede os alle rigtig meget. Hvor er I søde. :o) Dejligt hus, vejr, mad og selskab, og det var så godt, at se at hundene kunne så fint sammen. Vores billeder blev også rigtig gode, dem sender jeg. Hjemturen gik fint, - dog tog det over 8 timer. Nu sidder vi så her i Brøndby og mindes en super dejlig ferie i smukke Nordjylland og et skøøønt møde med "store" billed smukke og legesyge brormand Freddy og hans søde familie. Glæder os til et gensyn en dag ud i fremtiden. :o) Knus.

    SvarSlet