søndag den 12. september 2010

Molly i SP2


Vi har brugt hele weekenden i DCH Dronninglund for at deltage i årets sidste landsdækkende udendørsstævne. Det blev i sidste øjeblik udvidet til en dobbeltstævne, hvilket vi jo ikke har noget imod nu hvor vi endelig for en`gangs skyld kun havde 35 km mellem stævnepladsen og hjem og kunne sove helt indtil 5.30:0))))

Lørdag gik det simpelthen forrygende. Vi lagde ud med et fejlfrit løb i SPÅ og blev nr.4, vandt SP1 og rykkede dermed op i kl.2......uhaaaaaaa jeg var stolt!!!!! I AG åben fik vi en rigtig dum start. Dommeren havde fløjtet og jeg havde dækket hunden af og var på vej ud og stille mig i position, da tidtageren pludselig vil hen på den anden side af springet og går imellem mig og hunden. Jeg mister koncentrationen og hun starter før hun har fået lov og springer ved siden af hjulet. Ellers havde vi et fint løb. Jeg rettede hende når hun snød mig på felterne i AG1 så der fik vi en disk. Men alt i alt en go`dag, hvor jeg endelig havde taget hovedet ovenpå skuldrene.4. plads SP åben.

1 plads SP1

Søndag døjede vi igen lidt med felterne og vi fik en disk i spring åben da Molly får øje på en tunnel;0)))) Vores debut i SP2 kunne ha`været fejlfri hvis ikke jeg havde rettet hende i slalom. Synes jeg så hun ikke tog den sidste port, hvilket dommeren og tilskuerne mente hun gjorde. Jeg nåede desværre at rette hende......undskyld, undskyld, undskyld Molly!!!!!!

Molly med sine præmier.

2 kommentarer:

  1. Et kæmpe stort tillykke, så huskede du banen denne gang sejt :-) Glæder mig til at skulle løb imod dig igen, og dog jeg er ikke sikker på jeg kommer til så mange konkurrencer næste år da Woogi gerne skal have hvalpe :-)

    SvarSlet
  2. Nårhhhhh hvor skønt med nogle Woogi hvalpe, hun er skøn, så kan godt forstå du gerne vil ha nogle "mini" Woogièr:0))Jo jo jeg husker som en elefant lige for tiden...hehe, men træerne vokser jo ikke ind i himlen, så vi tar os en masse disk. i ag klasserne:0)))Håber snart vi ses igen...

    SvarSlet