fredag den 15. april 2011

Nyt om Freddy


Danmarks måske gladeste Sheltie????? Freddy april 2011.


Synes ikke Jeg har skrevet så meget om Freddys træning her på det sidste. Men det betyder ikke at han ikke laver noget;0)) Han har gennemgået en enorm mental udvikling over vinteren og det betyder han ikke længere er så optaget af at holde øje med og være usikker overfor de andre hunde, han kan koncentrere sig længere tid og så er han bare generelt blevet gladere for at træne. Vores AG træning i ridehal hen over vinteren har gjort jeg nu ikke er bange for han stikker af og løber hen til de andre hunde mere. Der var tilpads forstyrrelser med 3 hold på en`og samme gang i den store hal, at det simpelthen rører ham en klap at der løber hunde på en bane lige ved siden af. han er 100% opmærksom på mig nu og det gør mig mere afslappet og derved træningen en del sjovere. Herunder er en lille film hvor Freddy løber en lille bane, samt lidt slalom træning som Jeg lige har startet ham op på. Han er super lærenem og tror han får nogle fantastiske felter. Han mangler noget fart på feltforhindringerne, da han er lidt usikker på hvor han skal stoppe, men er sikker på det kommer når han bliver mere sikker.


Vores lydighed går faktisk også rigtig godt. Han er meget sikker i hans øvelser og er også rigtig dygtig til øvelser som ikke indgår i LP programmet. Vi træner både rundering og feltsøg og det synes han er rigtig sjovt. Hans lineføring er go....når Freddy gider;0))) Han skal helst være lidt kørt op når vi tæner denne øvelse, da jeg vil ha`noget udstråling fremfor en robot hund som trisser afsted ved siden af føreren.


Ved fyret ud for Hirtshals.


Freddy er en rigtig menneske hund. Han elsker simpelthen mennesker, hvilket egentlig kan være lidt irriterende når vi er til træning. Han tror alle på holdet er kommet kun for hans skyld, men det er vel en bagatel;0)) Han elsker mine forældre og sidder konstant og prikker til min far med forpoterne for at han skal nusse ham. Han er vild med børn....især dem med ble:0/ Han er i det hele taget vild med gæster og hilser til tider lidt for overvældende på dem, men falder heldigvis hurtigt til når de har fået sat sig. Det eneste minus ved ham er, at han ikke gider ligge i sengen andet end 3 min før han lægger sig ned på gulvet igen;0) Han har det blideste ansigt og de mildeste øjne som man aldrig bliver træt af at kikke ind i......elsker simpelthen den hund:0)Smukke Freddy april 2011.

1 kommentar:

  1. Hvis Freddy er i tvivl om, hvor han skal stoppe, er det så ikke fordi du ikke har fået indlært udgangspositionen godt nok eller belønnet nok og måske belønnet med for lidt engagement??

    Send ham op fra siden af på feltforhindringerne, så han kun skal indtage udgangspositionen og træk ham længere og længere op af f.eks balancen, så kan du måske næsten få en "fjeder-effekt", når du sender ham afsted og han kan drøne ned og indtage udgangspositionen og når du har gjort det flere hundrede gange, så kan du tage hele forhindringen. Giver det mening?

    SvarSlet