torsdag den 17. december 2009

Ringtræning


Vi har været til ringtræning i kreds 7 som blev afholdt i Hirtshals. Starten på aftenen var ellers ret dramatisk. Træningen bliver afholdt i en hal på havnen hvor stormen virkelig har taget hårdt fat. Da jeg tager transportkassen, med freddy ud af bilen kommer der et kæmpe vindstød som blæser kassen rundt. Heldigvis får min venindes mor, Via fat i kassen inden den tog en tur henad kajen.....puha!!!! Han var heldigvis ikke videre rystet da han kom ud.


Træningen gik over alt forventning og alle vores kontakt øvelser bærer frugt når der er ca. 40 hunde på samme sted. Vi holdt os lidt i periferien, da han til at starte med synes det hele var lidt overvældende. Men da der var gået en halv times tid, hvor han havde vist sig frem og havde været en tur på bordet, ja..så kom ulven ud af fåreklæderne. Der var nogle små for sjov konkurrencer, hvor vi deltog for hunde under 1 år og tænk sig; Min lille hundevaps blev nr.4 for god kontakt og glæde. Han var også bare så nuttet, gik med halen lige i vejret og kikkede op på mig. Synes faktisk også han stod rimlig pænt taget i betragtning af, vi overhovedet ikke har øvet "stå" Nu er her heeeeeeeeelt stille og han sover sikkert godt i nat:0)


3 kommentarer:

 1. Stort tillykke med den flotte 4. plads.
  I er da bare super dygtige :o))
  Knus Charlotte

  SvarSlet
 2. Stort tillykke :o) Og hvor er det fedt at kunne følge Jer på bloggen!
  Mange hilsner,
  Johanna & Carson & Bluewyle hundene

  SvarSlet
 3. Også et STORT tillykke fra lille Chicha og hendes familie. :o) Hvor er det dejligt at kunne følge med i jeres blok og liv og tak for jeres hilsner, - det er tydeligt at Freddy er smuk og dygtig som sin søster. :o) Knus fra os alle. Helle. :o)

  SvarSlet