søndag den 3. januar 2010

Dejligt nytår
Når man får en ny hvalp i huset, er det altid spændende hvad den vil sige til raketter osv. Vi skulle som altid fejre nytår hjemme pga. hundene og fik besøg af min søster, hendes børn og deres kammerat, min veninde og hendes hund Arnold. Aftenen forløb yderst stilfærdigt og hundene var bedøvendes ligeglade med raketterne, skønt!!!Vores "vilde" nytårsfest;0)

Dagen op til nytårbraget blev brugt til noget hundesocialisering. Dvs vi mødtes på stranden med hele 11 hunde, Freddy og Molly, en border og resten dværgschnautzere. Gud hvor de morede sig og bunden for en rolig aften var lagt. Var ellers lidt urolig for min lille Freddy som skulle møde alle disse hunde. Dog helt uden grund, idet han tonsede afsted og glemte alt om hans "mor" Han er sgu sej!!!! Hundene morede sig i alt sneen, som vi har haft liggende i over 3 uger nu:0(


Mange små, søde hunde på tur.
Freddy har vist fundet en mus!!!!!

Mellem jul og nytår fik Freddy en kæmpe bule på munden og var meget øm. Dyrlægens bud var en akut allergisk reaktion. Men - dagen efter kunne jeg komme til at undersøge hans mund ordentligt og det viste sig at han havde prukket sig på en eller anden genstand og havde ligeledes et kæmpe blåt mærke på gummen. Han havde sikkert løbet med en pind i munden og på den måde kommet til skade. Stakkels hund, som heldigvis kom sig 100% igen.


En alternativ måde at læse avisen på;0)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar