onsdag den 3. marts 2010

Freddy 5 mdr.

Søde Freddy til hvalpetræning


Freddy rundede de 5 mdr. i går og han er vokset op til at blive en stor og flot dreng. Han har i hvert fald forlængst vokset Molly over hovedet, men hun styrer ham fortsat med hård "pote" Han bruger meget tid på at være en fræk og nysgerrig hundehvalp, som gir`os 100 kys når vi vågner hver morgenen. SKØNT!!!! Lige for tiden gider han ikke komme med i byen når vi "bare er kommet afsted for at spise" Nej, Freddy vil være ude i folks haver og udforske nærmiljøet. Så bedst som vi er kommet ind, ja...så skal vi ud igen:0) Han tror alle mennesker synes han er jordens skønneste vidunder og gør`hvis de ikke vil snakke med ham!!! Han er super dygtig på hvalpeholdet hvor vi går og altid glad og fokuseret på at arbejde. Vi kunne ha`startet direkte op på DKK kl. 1, men jeg valgte at melde ham på et hvalpehold da jeg synes der er mere socialisering for sådan en bette fyr. Dette har jeg egentlig fortrudt. For det første fordi vi i virkeligheden kender så mange søde og rare hunde, som vi mødes med flere gange om ugen. For det andet har jeg desværre måtte erfare at, ikke alle hvalpetrænere er lige kompetente og opdaterede i forhold til socialisering af en hundeflok med stor mangfoldighed i størrelse og mod. Og som tror man bare kan lukke "revl og krat" løse sammen. Freddy, min ellers så modige hundehvalp bryder sig ikke om når legen blir for vild og moslende, men leger gerne "løbe lege" med jævnbyrdige hunde. Dette har jeg gang efter gang måtte argumentere imod, da træneren mener at hunden bare skal lære at "sige fra". Min hund skal ikke ud i situationer hvor han blir`nød til at sige fra. Det er mig som må sige fra for ham. Er rystet over nogle trænere stadig er så gammeldags og forstokkede i deres viden om hunde og deres signaler...ak ja!!!!! Har indimellem forladt pladsen med følelsen af "at være en besværlig og skrap k......" Men det kan jeg godt leve med når det er for Freddys skyld:0)))
Hans 5 mdr`s fødselsgave er et weekend klikkerkursus som jeg har meldt os til i DCH Hjørring. Men men, det er som så mange andre ting aflyst pga vejret og knæhøj sne. Åhhh hvor jeg dog glæder mig til foråret...

3 kommentarer:

 1. Hej Lise Lotte

  Hvor er det godt at du har sagt fra på Freddys vegne, han er heldig at have dig:o)

  Men tænk at man skal stå og argumentere for den slags, det burde høre fortiden til.

  Knus
  Vicky og drengene

  SvarSlet
 2. Tillykke med 5 måneders fødselsedagen. Og pas endelig på din lille fyr. De er modige og stærke de små blå, men der skal ikke så meget til før det ødelægges. Desuden har jeg hørt om mange sheltie hvalpe med brækkede ben, så tumle lege med ældre, større hunde er ikke en god ide.

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er jeg glad for jeres kommentarer:0)Jeg vil jo bare give min hvalp de bedste muligheder. Min Freddy er stærk og modig når forholdene passer til ham. Han skal ikke "tromles" af store, ukordinerede labrador teenagere som kan skade ham på krop og sjæl(undskyld til jer som har denne race. Det er ikke personligt ment, men beskytter min lille blå med næb og kløer!!!! Nogen gange har jeg forladt pladsen uden han har fået "frikvarter" fordi jeg ikke ville være med til de forhold som træneren synes var i orden. Tænk på de nye hundeførere som stoler blindt på træneren og tror deres ord er lov. Stakkels deres hunde...suk!!!

  SvarSlet