søndag den 4. april 2010

Rally

I formiddags har hundene og jeg været til rally i DCH Hjørring. Rallyafdelingen er i sin opstartsface og en del "gamle" lydighedsfolk kikker da også med skepsis når skiltene kommer frem. Men i en klub med meget stolte traditioner og store resultater rent lydighedsmæssigt, er jeg sikker på at Hjørring blir`super sej også i denne disciplin.


Kikker på rally...


Molly er super sej til rally og synes det er dejligt at man må snakke til hende lave lidt fagter undervejs. Det er slet ikke så stift som DKK. Freddy har lidt svært ved de lidt snævre sving osv. Vi er jo nærmest ikke engang gået igang med at træne lineføring endnu, så han er lovligt undskyldt. Indtil videre skal han bare ha`nogle sjove oplevelser på træningspladsen, så er jeg tilfreds:0)) Det er han sikkert også!!!Dygtige Freddy...


Kunne simpelthen ikke lade være med at sætte det her billede på bloggen. Det er klubbens absolutte alderspræsident, Gunnar på 85. Det er da supersejt at han i den alder stadig han overskud og lyst til at træne hans hund. Jo jo det går da i et moderat tempo, men alligevel!!!!
Molly synes stadig vejret er lidt rådt, så måtte lige pakkes lidt ind da vi kom hjem. Det er et at dilemmaerne ved at ha`2 hunde med hvert sit hårlag- en med en masse pels og en`uden. Den ene kan være ude i alt slags vejr og ligger sig ned i den største vandpyt, hvor den anden synes lidt fugt i luften er forfærdeligt!!!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar