mandag den 18. juli 2011

Vores første Dania cup!

Allerede sidste år besluttede jeg mig for, at i 2011 at forsøge at fåen plads til Dania cup 2011. Vi fik en plads...det fik alle dem som havde søgt vist godtnok. Men nu kunne jeg jo begynde at glæde mig:0))

Vores "ferie" startede egentlig allerede onsdag, da min nevø i Århus skulle holde sin 4 års fødselsdag og jeg besluttede at blive dernede og køre videre imod sjælland lørdag morgen. Dermed var nogle af de første km allerede tilbagelagt. Min største bekymring omkring den lange køretur var, at skulle køre campingvognen over storebælts broen hvis der ville være meget blæst. Det var der heldigvis ikke og hundene og jeg ankom ved Herlufsholm idrætscenter ved 13 tiden. Så stod den på en masse pakken ud af stævnetelt, fortelt og andre ting og sager. Kom alt for sent i seng, men det hele var jo så spændende;0)

Her bor dem fra Dronninglund mf hvis nogen skulle være i tvivl!!!!

Søndag gik det hele løs. Da det er mit første uge stævne har jeg aldrig før været til et stævne hvor der er 3 baner. Synes det hele virkede totalt uoverskueligt og var lidt bange for at misse banegennemgangen til vores første løb som skulle være SP2. Da jeg kom til banegennemgang synes jeg bare de allesammen lignede verdensmestre og havde trøjer fra VM her og der.....Puha!!!! Var da også nervøs da vi gik til start, selvom banen var lige vores kop te. Molly løb simpelthen fantastisk og min nervøsitet blev gjort til skamme da vi endte med at vinde klassen:0)))

Virkelig en fed oplevelse at stå der...så fed, jeg næsten slår den stakkels tysker ned af skamlen;0)

Dagens løb blev fejret med fællesspisning i vores lejr. Skønt at være en hel flok afsted!!!

Sikken en dejlig start på et langt stævne. De næste klasser løber vi ok, med nogle feltfejl som jeg retter og dermed disket. Derudover slutter jeg af inden hviledagen med at glemme de to sidste baner og retter stakkels Molly som faktisk er på vej i den rigtige retning....store fjols af en hundefører!!!!

Onsdag var der hviledag og den var tiltrængt og blev brugt på at sove længe, slappe af, handle ind, gå nogle gode ture med hundene og sidst men ikke mindst spille høvdingebold turnering. Og gæt hvem der vandt....Dronninglund:0))) Ikke at det var specielt vigtigt for mig, men håneretten var nu skøn nok at ha på sin side, idet "Tutti" power blev vippet af pinden!!!!

Kamper er igang!!!

Sejren i hus:0)

Hviledagen var tiltrængt for hunde og hundeførere. Desværre havde jeg lidt svært ved at komme op i omdrejninger igen om onsdagen. Vi lagde ud med SP åben. En fed bane efter mit hoved. Desværre lyttede jeg til de andre da jeg gik bane, istedet for at lytte til mig selv og Molly tager det forkerte tunnelhul efter en slalom. AG løber vælger jeg at diske os da hun overhovedet ikke er i nærheden af at ta`feltet på balancen.


Torsdag var jeg vågnet op igen og vi havde en drøm af et SP2 løb hvor vi endte på en 2. plads slået af en lille norsk sheltie. Skønt at få et super løb igen:0)


Man kan hurtigt blive "afhængig" af at komme op på den skammel;0))

Den sidste stævnedag lørdag lagde vi ud med AG1. Der var ingen fejlfri i klassen og havde sikkert vundet den hvis ikke jeg havde ladet os diske på balancen. Men igen havde Molly glemt alt om felter og ville bare videre til en tunnel som stod lige for enden!!! Havde derefter besluttet at den bare skulle ha`fuld skrald i vores sidste løb som var SP2. Hold op hvor var det en fed bane, alt lykkedes og vi vandt klassen og hermed rykke op i kl.3. Godt der er lang tid til vi skal løbe i DKK regi igen, for de baner er vi vist ikke helt klar til at løbe endnu!!! Men skøn afslutning på et langt, langt stævne.


Skønt sted at slutte en fed uge af:0))


Det har været en totalt fed oplevelse at være til Dania cup. Har lært sindsygt meget og prøvet at løbe nogle baner som var noget sværere og meget anderledes end dem vi er vant til. Nogle af banerne så enddog ganske simple ud, men springene stod uhyggelig tæt og var smæk fuld med fælder!!! Har set en masse super flot agility og fået en masse inspiration. Hygget mig med klub og kreds kammerater, nye bekendtskaber og heppet og ærget os på hinandens vegne. Haft en masse kvalitetstid med mine hunde. Freddy løb jo ingen løb, men han var med i det hele og vi fik trænet en masse slalom i de øjeblikke opvarmningsbanen var ledig. Selvom jeg har lært nye ting, blev jeg bekræftet i ting som jeg egentlig godt vidste i forvejen.  • ALTID gøre slalom helt færdig. Også selvom der står noget foran som vi ikke skal ta eller selvom vi skal i en helt anden retning. Denne fejl lavede jeg et par gange!!!  • ALDRIG ændre mit løb fordi andre har gode ideer på mine vegne. Jeg kender mig og min hund bedst og ved hvad der fungerer for os. Denne fejl lavede jeg også et par gange!!  • Ikke lave om på vores løbestil og begynde at "fjumse"(sige for meget og overhandle) men stole på hun kan læse mig lige så godt til konkurrencer som til træning. Denne fejl lavede jeg også et par gange!!!


  • Forstyrre Molly MINDST muligt og kun lave forskift hvis jeg ikke har andre muligheder. Vi fik et par slalomfejl på denne konto og en enkelt nedrivning også.

1 kommentar:

  1. Det lyder som en dejlig uge, og der er da noget helt særligt ved ugestævnerne

    SvarSlet