mandag den 24. maj 2010

Weekend besøg

Vi har i weekenden haft besøg af min nevø Victor og hans kammerat Cengiz. De mente selv de var kommet på en slagt "bondegårds ferie" for da vi luftede Freddy i skoven lørdag eftermiddag sagde kammeraten "at han aldrig havde været sååå langt ude på landet før;0)) Det skal lige siges at vi altså bor i byen 500 m fra Hjørring biograf og med en bager på nærmeste hjørne!!!
Lørdag aften blev stuen lavet om til biograf. Vi skulle ha`set en rigtig gyser film, som endte med at blive til "Alvin og de syngende joregern 2" En radikal ændring, men tror måske modet svigtede da alt kom til alt;0)

Freddy tigger bare heeeelt vildt!!!

Jeg prøver lige lidt her også. Måske hjælper det at nedstirre ham her!!!!

De seje sandsurfere!


I dag kørte vi en tur til Rubjerg knude (Der hvor der er en kirke som er ved at styrte i havet) og Mads havde fået den ide`at vi skulle ha`et par boogie boards med og "kælke" ned af skrænterne!!! Brædderne blev smurt ind i stearin og man kunne faktisk godt få en go`tur og en masse sand over det hele!!! Det vil sige de andre, jeg HADER sand.


Molly måtte vente i bilen, da hun ikke må få sand i såret. Det var ikke noget som passede damen. Da vi kom tilbage havde hun ødelagt sit helt nye bur og sad og smilede ud af vinduet:0/ Hun kan bryde ud af det mest utrolige. Vi skal afsted til dyrlægen igen i morgen, da hun har så meget infektion i såret og der kommer også noget ud forneden. Såret er utroligt hævet flere steder. Ligner nærmest bylder!!! Håber virkelig snart hun får det bedre og at hun ikke skal opereres om. Hun er vældig frisk og har ingen feber mere, men synes ikke om det væskende sår øv øv øv!!!


Hunde er jo super empatiske og Freddy er jo selvfølgelig ingen undtagelse. Da Molly for nogen dage siden stadig var meget træt og stille, holdt han simpelthen vagt udenfor hendes hule. Ja, nogen gange skulle han enddog ligge sig ind til hende, så blev der dog noget trangt. Men hvor er han dog sød!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar