lørdag den 20. november 2010

Klubmesterskab Fr.Havn.


I dag har hundene og jeg været til klubmesterskab i Fr.Havn. Begge hunde skulle deltage, Freddy i Begynder som vi kalder "sandkasse" kl. og molly i øvede. Da jeg vågnede i morges troede jeg ikke mine egne øjne da jeg kikkede ud af vinduet!!! Hele haven var dækket af sne og lignede et jule landskab. Skulede da også til mobilen efter en aflysning flere gange inden jeg kørte hjemmefra.

Vejret havde heldigvis ikke været helt så slemt i Fr.Havn, så konkurrencn kunne med lidt go vilje godt afvikles. Feltforhindringerne var pæne og tørre og banen var ikke sjappet. A-et blev lagt lidt ned så det var lettere at forcere. Vi ville også gerne dele dagen med lydighedsfolkene og alle de hvalpehold som skulle op til test og slutte af med den fælles præmie overrækkelse, som er rigtig festlig.
Molly skulle lægge ud i Ag øvede og hun løb virkelig godt og tog samtlige felter:0))) I SP Vi fik vi slalomfejl, ellers et superløb som rakte til en samlet 3. plads, en taske og nogle guffere:0))Så blev det Freddys tur. Vi fik et "for sjov" gennemløb som ikke talte med i det samlede resultat, på en bane med bestående af spring, tuneller og A-bræt. Derefter fik to gennemløb som talte. Freddy var bare fantastisk, løb begge sine løb uden fejl og vandt klubmesterskabet i hans klasse. Han var super opmærksom og løb så flot fremadrettet og søgte helt selv tunellerne. Han blev siddende ved start og havde den hurtigste tid af alle. Han var den aller yngste på holdet.....og han var så glad, så glad.....suk, hvor er jeg bare stolt af ham:0)))
Freddy klubmester i Begynder:0)

Der var en tilskuer som sagde at det var mærkeligt at begge de hunde jeg løber med, hopper helt vildt op når vi er færdige med et løb. Det synes jeg egentlig íkke er så mærkeligt, da jeg lægger stor vægt på, hundene synes agility er sjovt. Og det synes de heldigvis begge to:0)))


1 kommentar:

  1. Hej Lise Lotte
    Stort tillykke med Freddy`s flotte resultat.
    I er da bare super gode.
    Knus Charlotte

    SvarSlet