søndag den 28. november 2010

Kursus med Laila og Jesper

Lørdag var Molly og jeg på kursus med Laila og Jesper i Dronninglund. Kurserne har kørt ca. 1 gang om måneden gennem hele efteråret og denne lørdag ville så blive det sidste i år. Træningen hang ellers i en meget tynd tråd, da hele ugens sne lå på banen i et tykt lag. Men en stædig sjæl bestilte en gummiged som ryddede et pænt stykke af banen og med lidt go`vilje kunne der sagtens trænes.

Laila og Jesper lavede en rigtig spændende bane, hvor 3 tuneller lå i midten med indgangene tæt op ad hinanden og springene placeret udenom. Den fyldte desværre lidt mere end gummigeden havde ryddet, idet slalomen skulle ligge lige der hvor der lå en kæmpe drive!!! Skovl, spade og kost måtte i brug. Det er så første gang jeg har set nogen "feje" en agility bane;0)

Banen fejes ren for sne. Hvad gør man dog ikke for en gang agility!!!!!

Fælles opvarmning???

Sådan, så blev vi endelig færdige med at rydde, skovle og feje banen!!!

Vi løb tunnel banen på to forskellige måder. Hver med sine udfordringer. Yderligere var der opstillet en 4-kant hvor vi blev præsenteret for nogle rigtig gode variationer, som man nemt kan øve derhjemme, blot man har 4 spring. Fik trods vejret rigtig meget ud af kurset, da Laila og Jesper bliver ved at undervise og gøre hver kursist færdig, indtil fødder, arme, hoved og timing er i orden.....puha!!! Man fik i hvert fald varmen;0) Fik også en del med hjem som jeg allerede i eftermiddags fik afprøvet på Freddy!!!

Trods en bidende kulde og en masse bøvl havde vi en rigtig lærerig og hyggelig eftermiddag. Jeg kan gang på gang blive imponeret over hundefolk og deres ukuelige vilje til at gennemføre arrangementer trods alle odds. Så tak til Heidi som skaffede gummigeden, Jesper og Laila som kørte den lange vej i glat føre og stod og frøs hele eftermiddagen for at undervise os og Marie som havde kage og dejlig varm kaffe med....:0))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar